Op dinsdag 18 juni a.s. om 20.00 uur houden wij onze jaarlijkse openbare repetitieavond. Op deze avond wil het grootste gemengde zangkoor uit de regio u laten kennismaken met de (geestelijke en wereldlijke) koorzang onder de bezielende en enthousiaste leiding van onze dirigent Jan Ezendam.

Iedereen, zowel dames als heren, die interesse heeft in koorzang, wordt van harte uitgenodigd om deze avond te komen luisteren, kijken en als dat zo uitkomt, meezingen. We zullen in eerste instantie stukken repeteren als voorbereiding op een aanstaande uitvoering in de Fatima kerk. Daarnaast gaan we stukken repeteren als voorbereiding op ons 60-jarig jubileum in 2020. Het belooft in ieder geval een gevarieerde avond te worden. Onze dirigent Jan Ezendam zal tijdens de repetitie tekst en uitleg geven over de wijze waarop invulling wordt gegeven aan de koorzang. Daarbij zal hij ook nadrukkelijk aandacht besteden aan stemvorming en koorklank.De muzikale begeleiding is voor deze gelegenheid in handen van Ton Vennix uit Maastricht. 

In de pauze maar ook na de openbare repetitie kunt u proeven van de familiaire sfeer die er heerst in onze eigen repetitieruimte. (Voor koffie/thee wordt uiteraard gezorgd!).
U zult bemerken dat de Cantateleden gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u hiervoor terecht bij onze secretaris Jan van den Heuvel. Hij is te bereiken onder tel: 045-5257669 of via de E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle dinsdagen maar speciaal op dinsdag 18 juni a.s. bent u vanaf 19:45 uur van harte welkom bij onze repetitie. Het repetitielokaal is te bereiken via het pad rechts langs de hoofdingang van de Fatimakerk gelegen aan de Essenstraat 2 te Brunssum.

Wij zien u graag op dinsdagavond 18 juni a.s.!

Privacy verklaring

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..