Onze leden

Sopranen
Annemie Bemelen
Isabelle Brandenburg
Miranda Gielen
Ria Janssen
Tiny Merkx
Mireille Offermans
Marleen Paas-Peeters
Petra de Ruijter
Ginie Sieler
Betsie Smeets
Cis Swoboda
Marlies de Vries
Alten
Annie Broeksmit-Brauers
Ria Debets
Angela Dreijer
Ine Gerrits
Annette Gielkens - Jacobs
Gertie Hummel - Vromen
Adie Kist
Toke Koch
Tiny Moerdijk-Poelmans
Therese Sikora
Jeannet Theunissen
Ine Wijkamp
Agnes Zijlstra
Tenoren
Ernst Buijsers
Chris Janssen
Raymond Janssen
Jos Koch
Jos Waltmans
Eddy Zijlstra
Bassen
Johan Broeksmit
Harrie Hellenbrand
Jan van den Heuvel
Roger Roberts
Cees Schrijver
Laury Watervoort
Begunstigers
Gerda van Bergen
Mia Deumens
Frans Dreijer
Ineke Gommans
Mia  Huntjens
Bertus de Moor
Ria  de Moor-de Ruiter
Sjef Muijlkens
Thea Raets
Paul Sluijpers
Jan  Theunissen
Ida  Wagemans

Ereleden

Jo Brouns en Harrie Custers

Privacy verklaring

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..