In 2020 bestaat het koor 60 jaar.

Activiteiten rondom het 60-jarig bestaansfeest van Gemengd zangkoor Cantate

26 maart 2020 Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die de overheid heeft genomen om verspreiding en besmetting tegen te gaan, zullen er vooralsnog tot 1 september 2020 geen uitvoeringen en repetities worden gehouden.  Het gevolg daarvan is dat het Mozartconcert in oktober komt te vervallen. De overige onderdelen van ons jubileumprogramma blijven vooralsnog staan maar het doorgaan daarvan is afhankelijk van de ontwikkelingen en het daarbij behorende overheidsbeleid.
   
12 april 2020 Jubileum mis met Pasen, uitvoering inclusief orkest en solisten van het conservatorium Maastricht
27 april 2020 Koningsconcert in samenwerking met Fanfare St. Barbara in de “Brikke Oave” Brunssum
24 mei 2020 Korendag in samenwerking met diverse koren uit Brunssum
11 oktober 2020 Mozart jubileumconcert met gastzangers en inclusief groot orkest en diverse solisten van het conservatorium Maastricht
29 november 2020 St. Caecilia feest en reünie voor leden, oud-leden, begunstigers, sponsors etc.,
24 december 2020 Afsluiting jubileumjaar op Kerstavond met koperensemble en solisten.

1960 - 2020 60 jaar Cantate

Privacy verklaring

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..